Geschreven door Iren Nooren op Wednesday 26 January 2011

Bezoek diverse landhuizen met Cpost december 2010

magazine cpost december 2010

Online magazine Cpost | Curaçao december 2010 | editie 4 | jaargang 5

2010 was een roerig jaar. De Nederlandse Antillen bestaan niet meer, Curaçao is een land geworden, tropische storm Tomas is langsgeweest en Cpost onderging een metamorfose. 2010 stond garant voor een hoop beweging binnen en buiten ons.

Het leven is altijd een verrassing, soms gaan de dingen vanzelf en soms kan het ongelooflijk tegen zitten. We hadden we gepland om, zoals voorgaande jaren, in 2010 zes edities van Cpost magazine online te zetten.
In april ging het al mis. De editie kwam pas in mei online te staan. Dat was voornamelijk mijn schuld. Ik had het te druk met de promotie en verkoop van shirts&words.

De editie van juni/juli zou door derden worden gemaakt en een dynamische e-zine worden. Helaas door allerlei onvoorziene omstandigheden ging dat niet door. In oktober hebben we de vormgeving en mogelijkheden van Cpost aangepast, zodat het magazine meer interactief zou worden. De editie juni/juli planden we toen in voor november. Dat ging echter ook niet door. We besloten toen om die editie in december uit te gaan geven.

In december was ik in Nederland om een nieuwe leverancier te vinden voor de babyrompertjes en kindershirts van shirts&words. Die leverancier hebben we gevonden. De zoektocht kostte echter iets meer tijd dan ik had verwacht. De uitgave van Cpost werd daardoor weer uitgesteld naar begin januari.

In de laatste dagen van december waren er problemen met de server waarop de websites van Memento Vivi draaien. Gelukkig werden alle websites gered, behalve Webwinkel books.an. Begin januari was het dus mijn prioriteit om eerst de webwinkel te herstellen.

Op maandag 10 januari 2011 was het dan eindelijk zover: de oorspronkelijke juni/juli, maar later tot december gepromoveerde editie van Cpost werd online gezet. Bekijk de nieuwe editie van Cpost en lees meer over de likeurfabriek in Landhuis Chobolobo, opleidingsrestaurant Peppers in Landhuis Granbeeuw, Fundashon Jabi Libertat in Landhuis Papaya en vele andere onderwerpen.

In de hoop dat 2011 voor Cpost een makkelijker jaar zal gaan worden. We hebben voor 2011 vier edities gepland:
Editie 1 _ eind maart 2011 {o.a. over carnaval op Curacao}
Editie 2 _ eind juni 2011
Editie 3 _ eind september 2011
Editie 4 _ eind december 2011

.

Lees meer edities van online magazine Cpost

Leave a Reply