Geschreven door Iren Nooren op Sunday 25 March 2012

Cpost-team gaat eten bij Pop's Place, Caracasbaai

uiteten Curacao pops place

“Een gezellig strandtaverne gehuld in vrolijke kleuren, met een uitstekende lokale menukaart. Ooit begonnen met een container aan het strand zonder water of stroom is Pop’s Place inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig restaurant met als allerbeste specialiteit, de gastvrouw zelf.”
Samen met Elodie Heloise ben ik op een luie zondagmiddag lomito gaan eten bij Pop van Pop’s Place aan het einde van de Caracasbaai. In Cpost een verslag van onze overheerlijke lunch.

Naast het artikel over de gedreven eigenaar van Pop’s Place staan in Cpost artikelen die stuk voor stuk gaan over personen die passie hebben voor hun werk, activiteit en/of hobby. In het Curaçaogevoel vertelt José van Veen over haar liefde voor Curaçao en het fotograferen. In de Curaçao op haar best aandacht voor Sentro Orto Fisiko Kòrsou die tien slachtoffers van de aardbeving in Haiti belangeloos hielp aan een nieuw been. In Product van Curacao toont Pet Holman de jurken van haar kledinglijn Zsa Zsa Sisters. En Bea Moedt laat je meegenieten van het carnaval op Curacao.

Het is mooi om te zien hoe ieder op zijn eigen, vaak simpele, manier meewerkt aan een beter Curaçao.

Bekijk nu de Cpost editie van maart 2012

 

Bekijk de edities van online magazine Cpost

Leave a Reply