Geschreven door Iren Nooren op Tuesday 27 November 2012

Het enige minpuntje van Curacao: muggen :(

Curacao muggen

Flyer van Buzzz Off! anti-muggenspray van CurAloe
Vormgeving & fotografie © Memento Vivi

Nog steeds ben ik hopeloos verliefd op Curacao; geweldig eiland, heerlijk klimaat, prettige werkomgeving. Het enige wat per direct afgeschaft mag worden, zijn de muggen. Ik heb nooit het nut ingezien van deze schepping.

Voor een muggenhaatster is het natuurlijk zeer leuk om opdrachten te doen voor een anti-muggenspray. Ik was altijd al een groot fan van de insect-repellent van CurAloe – het is één van de weinige voorwerpen die eeuwig op mijn nachtkastje staan -.
Allereerst kreeg ik de opdracht om een label te ontwerpen voor Buzzz Off!, de nieuwe anti-muggenspray van CurAloe. Voor een grote fles en een klein flesje.
Het klein flesje vind ik superhandig. Ik kan me menig moment herinneren dat zo’n flesje de uitkomst zou zijn geweest. Mijn tas is niet altijd een big shopper.

Na de label was het tijd om Buzzz Off! te promoten.

Meteen kwamen de herinneringen boven. Bijvoorbeeld aan de etentjes met vriendinnen: Ik heb mijn best gedaan om er mooi uit te zien. Na lang twijfelen heb ik besloten om toch een korte rok aan te trekken. Na 15 minuten in het restaurant gezeten te hebben, heb ik al spijt van die beslissing. Onder de tafel vieren de muggen hun ‘girls night out’. Dat is het moment dat Buzzz Off! in mijn tas had moeten zitten.

Voor de campagne kozen we deze ervaring als uitgangspunt. De tekst werd aangeleverd door CurAloe. Natuurlijk moest daar een foto bij van vriendinnen tijdens een gezellig happy hour.

Voor de fotosessie hadden we afgesproken bij Wet&Wild op Seaquarium Beach. CurAloe zorgde voor de drankjes. De modellen voor de gezelligheid. En Buzzz Off! voor een mugvrije avond. Het was superleuk om te doen!

 

Meer opdrachten gedaan door Memento Vivi voor CurAloe en The Curacao Aloe Vera Plantation

Leave a Reply