Geschreven door Iren Nooren op Monday 2 May 2011

Fotografie-opdracht van The Curaçao Ostrich Farm

Curacao Ostrich Farm Kindje struisvogelei

{opdrachtgever} Curacao Ostrich Farm
{opdracht} Fotografie
{datum} mei 2011

Jennifer en ik mochten naar The Curacao Ostrich Farm om daar de struisvogels, emoes, schapen en krokodillen te fotograferen. Na de beesten gefotografeerd te hebben, hadden we een gezellige fotosessie met drie leuke modellen die met veel geduld poseerden bij de struisvogels.

Bekijk meer foto’s van de fotosessie op Curacao Ostrich Farm

Meer informatie over Curacao Ostrich Farm

Curacao Ostrich Farm schapen

.

Meer opdrachten gedaan door Memento Vivi voor The Curacao Ostrich Farm

  • Koffie met appeltaart bij Restaurant Zambezi koffie appeltaart restaurant zambeziOmdat Zambezi nu nog lekkerder koffie schenkt, mocht ook het koffiekaartje aangepast worden. Misschien overbodig om te vermelden, maar de appeltaart en koffie waren hopi dushiiiii!
  • Illustratie voor kinder-T-shirt voor The Curacao Ostrich Farm curacao ostrich farm illustratie kindertshirtArt of Africa Shop op The Curacao Ostrich Farm vroeg me een vrolijke illustratie te maken die gedrukt zou worden t-shirt. De shirts zouden als souvenir verkocht worden in de souvenirswinkel.
  • Vormgeving borden The Curacao Ostrich Farm of-bordThe Curacao Ostrich Farm gaf in januari 2007 de opdracht om foto’s te maken en een buitenbord vorm te geven in de stijl van de folder. Het buitenbord moest de locatie van The Ostrich Farm aangeven.
  • Menukaarten voor The Curacao Ostrich Farm zambezi-restaurant-menukaartDe opdracht was om de menukaarten te voorzien van dezelfde vormgeving als de folder. Net als zoals bij het ontwerp van de folder is het motief met balpen getekend, ingescand en bewerkt met Adobe Photoshop.

Leave a Reply