Geschreven door Iren Nooren op Sunday 12 August 2012

Diep onder de indruk van Getaway Driver // Volt Violin

Het was ergens midden in de jaren 80. Mijn leven als een puber van net veertien draaide voornamelijk om winkelen, top 40 muziek, mode en tekenen. Om mijn activiteiten te financieren was ik driftig op zoek naar een baantje. Ik had al een paar jaar ervaring met een uurtje hier en daar oppassen en was superblij toen ik gevraagd werd om in de zomervakantie een paar uurtjes in de ochtend op te passen op Reineke, Paul en Niek. Het was mijn eerste ‘vakantiebaantje’.

Nu, ruim 25 jaar, later zijn Paul en Niek uiteraard geen kleine jongetjes meer. Anno 2012 maken zij deel uitmaken van de band Volt Violin. Voordat ik naar Curaçao verhuisde, zo’n 10 jaar geleden, had ik al eens een optreden van Paul en Niek mogen meemaken tijdens een buurtfeest op het Oranjeboomplein in Breda. De Facebookpagina van Volt Violin heb ik natuurlijk allang geliked.

Gisteren werd ik verrast met hun nieuwe videoclip ‘Getaway Driver’. Ik ben diep diep diep onder de indruk en kan alleen maar aanraden om bovenstaande video te bekijken en zelf te oordelen…

Leave a Reply