Geschreven door Iren Nooren op Thursday 27 January 2011

Upgrade voor de t-shirts van shirts&words

shirtsandwords rompertjes Wilka Confectie 2011

De nieuwe rompertjes van shirts&words wachten op de drukker…

In december zijn Susanne {bedenker van shirts&words} en ik in Nederland op zoek gegaan naar een leverancier of producent van babyrompertjes en kindershirts. We waren niet helemaal tevreden over de kwaliteit, de kleuren en het model van de rabit skin rompertjes die we tot voor kort gebruikten voor shirts&words.
In een klein Limburgs dorpje hebben we een confectiebedrijf gevonden. Dit bedrijf gaat de nieuwe t-shirts en rompertjes produceren voor shirts&words. De eerste bestelling staat inmiddels al op Curacao bij zeefdrukkerij Grafitex te wachten om bedrukt te worden met dushi, beibi (t/m maat 86/92) en hopi great (maat 98 t/m 140).
We zijn zeer content met de nieuwe rompertjes en t-shirts. Het model is mooier. De stof is ecologisch en van een betere kwaliteit – 100% biologisch katoen en volledig milieuvriendelijk geverfd. En de kleuren zijn feller. Bij de rompertjes kun je kiezen uit fuchsia, limegroen, aquablauw of lilapaars. De t-shirts zijn straks verkrijgbaar in drie kleuren; fuchsia, limegroen en aquablauw.

Ik hoop de t-shirts in de loop van volgende week te gaan ophalen en te gaan leveren bij Mon Art Souvenirshop, Superkidz en Souvenir City.

 

Bekijk meer acties van shirts&words

Leave a Reply