Geschreven door Iren Nooren op Monday 19 April 2010

Enquete over social media en internet marketing op Curacao

curacao magazine facebook

Screenshot van de facebook-pagina van Cpost | Curacao Magazine

Leonise Martis – student Internet Based Information System {IBIS} aan de Universiteit van de Nederlandse Antillen en stagiaire van Memento Vivi – doet onderzoek naar internet marketing voor haar afstudeerscriptie. Het onderzoek richt zich op de internet marketing technieken van E-commerce via social media.
E-commerce zijn bedrijven die via het internet hun producten verkopen aan consumenten {zoals amazone.com. en webwinkel books.an}.
Social media zijn profielen-sites zoals Facebook en Hyves.

Voor mij is dit een zeer interessant onderzoek. Memento Vivi doet haar promotie vooral via internet marketing waaronder social media en verkoopt Curacao producten in Nederland via webwinkel books.an. Ik ben dus superbenieuwd naar de uitkomsten van dit onderzoek. Ik hoop dat jij direct meedoet aan het onderzoek. Het duurt ca vijf minuten om de enquete in te vullen. De enquete staat tot 25 april 2010 online. Alvast bedankt voor je medewerking.

Uiteraard worden de resultaten van dit onderzoek gepubliceerd op deze blog. Wil je bericht ontvangen als de resultaten online zijn gezet, stuur dan een mail naar info@memento-vivi.com of reageer op dit bericht.

.

Nieuwsgierig naar de resultaten van het onderzoek?
Lees de blogpost Onderzoek naar gebruik van social media & spam op facebook

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van Facebook?

Like Memento Vivi op Facebook of
lees één van de onderstaande berichten:

Leave a Reply