Geschreven door Iren Nooren op Thursday 6 October 2011

Webwinkel books.an gaat na ruim vijf jaar sluiten

Webwinkel curacao books.an

Sinds 31 juli 2006 was het via Webwinkel Curaçao [books.an] mogelijk om producten van Curaçao te bestellen in Nederland.

In de boekhandels in Nederland is ‘Curaçao’ slecht vertegenwoordigd en worden er nagenoeg geen boeken in Papiamentu aangeboden, terwijl er toch een vraag is naar producten van Curaçaose bodem. Met books.an maakte Memento Vivi, de eigenaar van Webwinkel books.an, het mogelijk te voldoen aan deze vraag op de Nederlandse markt.

Na vijf jaar zijn de kosten voor de betalingssystemen echter zodanig gestegen dat onmogelijk is om de webwinkel nog voort te zetten. Tot 12 oktober 2011 kunnen er nog producten via de webwinkel besteld worden.

Ook voor bewoners van Curaçao is het mogelijk om via books.an vanuit Curaçao online te bestellen en te laten afleveren op elk gewenst adres in Nederland, zodat zij familie, vrienden en kennissen in Nederland op een originele wijze kunnen verrassen met Papiamentstalige kinderboeken, boeken over Curaçao en kalenders.

De webwinkel richtte zich op iedereen met een liefde of passie heeft voor Curaçao, omdat hij er geboren is, er gewoond heeft, erover heeft horen vertellen, er tijdens een vakantie geweest is of omdat hij, als voormalig Curaçaobewoners, in Nederland verblijft voor werk of studie.

Tot 12 oktober 2011 kun je bijvoorbeeld de Curacao Calendar 2012 met staander of de Curacao Art Calendar 2012 van Herman van Bergen bestellen.

 

Lees meer over berichten over ondernemen:

Leave a Reply