Geschreven door Iren Nooren op Friday 20 July 2007

Curacaose bursalen krijgen 'Herinneringen' mee

Esther ATC boek curacao

De dag dat de bursalen, Curacaose studenten, zullen vertrekken naar Nederland komt steeds dichterbij. Gisteravond hield Stichting Studiefinanciering Curacao een informatiebijeenkomst in het WTC. Verschillende organisaties zoals KLM, CAP (Hato Airport) en douane informeerden de vertrekkende studenten en hun ouders wat zij konden verwachten van het afscheid en reis. Tot hilariteit van de studenten adviseerde de douane om leguanen vooral thuis te laten.

Naast informatie en waarschuwingen was er ook plaats voor cadeautjes; een koffer gevuld met vele producten zoals ons cadeauboekje ‘Herinneringen aan Curacao’, waarvan het eerste verhaal gaat over twee toekomstige studentes die op het punt staan te vertrekken.
Dit kleine cadeautje aan de bursalen, die op 24 en 25 juli naar Nederland vertrekken, is mogelijk gemaakt door ATC Corporate Services. “ATC draagt de bursalen een warm hart toe en wilde daarom iets tastbaars meegeven, zodat de bursalen in Nederland een blijvende herinnering aan Curacao zouden hebben,” vertelde Esther Buys, Human Resource Manager van ATC in haar korte toespraak.

.

Lees meer over Herinneringen aan Curacao

Leave a Reply