Geschreven door Iren Nooren op Wednesday 14 January 2009

Cheque kerstkaartenproject uitgereikt

overhandiging cheque van haaren

In 2008 had Van Haaren Printers voor de eerste keer op Curacao een kerst- en eindejaarskaartencollectie samengesteld waarvan een gedeelte van de opbrengsten gedoneerd zouden worden aan een ‘goed doel’. Gisteren zijn Marjos van Haaren, Glenda Bentura en ik naar verzorgingshuis Kas di Anciano Uni op Grote Berg gegaan om de ‘goede-doel-cheque’ ter waarde van NAf 2.100,= te overhandigen. Met het bedrag kan het verzorgingshuis een professionele wasmachine aanschaffen.

Ook in 2009 gaat Van Haaren Printers een eindejaarskaartencollectie samenstellen. Niet zonder trots kan ik al melden dat ik weer mag deelnemen. Deze nieuwe collectie zal eind juni gepresenteerd worden via de website van Van Haaren Printers > www.vanhaaren-printers.com en zal wederom een goed doel steunen op Curacao.

Op de foto, het moment van het overhandigen van de cheque aan verzorgingshuis Kas di Anciano Uni {KAU}. Van links naar rechts: mevrouw Mirtha Maduro {locatie-manager Verzorgingshuis KAU}, mevrouw Corrie Veeris {project-medewerker}, mevrouw Astrid Gregorio MScN. {algemeen directeur Stichting Thuiszorg Banda’Bou}, mevrouw Marjos van Haaren {Van Haaren Printers}, mevrouw Glenda Bentura {sales representative Van Haaren Printers} en mijnheer Daphne Kibbelaar {Uitvoerend bestuurslid Fundashon Kuido Integral Banda’Bou}.
Nee, ik sta niet op de foto, want ik heb hem gemaakt en nee, ik weet niet hoe de zelfontspanner werkt {dat wil ik ook niet weten ;-) }

Leave a Reply