Geschreven door Iren Nooren op Thursday 8 October 2009

Taartmoment: Cpost bestaat 3 jaar

magazine Cpost taart

Hoewel de meesten hun mijlpalen vieren met champagne, beperk ik me liever tot taart {ik ben namelijk geen liefhebber van alcohol – ja, best vreemd…}. Gisteren was het drie jaar geleden dat Elodie en ik de eerste keer een Cpost online zetten. Een reden voor een feestje dus, ofwel ‘een taartmoment’. Samen met een aantal Cpost-teamleden {die met een vast regelmaat bijdragen hebben geleverd aan Cpost} én een taart, hebben we deze mijlpaal gevierd.
Helaas was het onmogelijk om iedereen uit te nodigen die ooit heeft bijgedragen aan een editie van Cpost – mijn kantoor is maar van een beperkte omvang. Vanzelfsprekend ben ik iedereen zeer dankbaar die meegeholpen heeft om elke twee maanden weer een nieuwe Cpost te maken. Ik hoop dat we ook in de komende jaren kunnen blijven rekenen op de steun en hulp van velen om nog een aantal jaar door te gaan met het online magazine.

Meer informatie over het driejarige bestaan van online magazine Cpost.

1 comment to Taartmoment: Cpost bestaat 3 jaar

 • Samantha

  Hoi Irèn,

  GEFELICITEERD !!!!!
  Ik zeg op naar de volgende 3 jaar !!!!!
  Ik mag dan nu nog steeds in Nederland zijn, maar ik blijf toch trouw elke keer de Cpost lezen, en je leuke berichtjes op deze website ;)
  Ik kan bijna niet meer wachten, nog 3 maanden en ik mag ook weer heerlijk genieten van het eiland !!!!!

  Iedereen die aan de Cpost werkt, ga zo door ;)
  Het word steeds leuker en leuker.

  Groetjes Samantha

Leave a Reply