Geschreven door Iren Nooren op Sunday 16 November 2008

Portfolio foto's van Curacao

Fotograaf Irèn Nooren specialiseert zich in het fotograferen van natuur {landschappen van Curacao} en architectuur (landhuizen van Curacao}.

Op zoek naar een goede foto van een Curacaos strand of landschap? Neem contact op met Irèn Nooren // info@memento-vivi.com

.

Meer foto’s gemaakt op Curacao door Irèn Nooren // Memento Vivi

  • Mijn werk hangt in Friesland mementovivi museum frieslandHet overkomt me niet dagelijks dat een museum vraagt of mijn werk gebruikt mag worden voor een expositie. Als voormalig kunstacademiestudent was dat natuurlijk een droom van mij.
  • Geniet meer van de Nederlandse zon… brochure voorbeeldwoning zonnepanelenDe afdeling Milieu & Mobiliteit van Gemeente Breda vroeg me om foto’s te maken in vijf Solar voorbeeldwoningen verspreid over Breda en deze foto’s te verwerken in een brochure over het gebruik van zonne-energie.
  • Gabriëlla & Raymonde: paardenrijden op Curacao deel 3 Bij het bewerken van deze foto’s ben ik uitgegaan van een romantische, dromerige emotie; paardrijden als poëtisch bezigheid onder de sprookjesachtige avondzon op Curacao.
  • De Curaçaose Handelskade op canvas? Curacao Handelskade 2013 90x60cmWil je de Handelskade graag op canvas laten printen, maar heb je geen foto van de Handelskade? Klik op één van de foto’s van de Handelskade op Curaçao

Leave a Reply