Geschreven door Iren Nooren op Tuesday 4 August 2009

Terug van vakantie in Engeland en 2893 mailtjes verder

Zuid Engeland Birling Cap
fotografie Zuid Engeland © Memento Vivi

Vandaag mijn eerste werkdag na drie weken familiebezoek in Nederland gecombineerd met een vakantie in Zuid Engeland. Mede dankzij de KLM-medewerkers – die goed gezorgd hebben voor mijn fotocamera nadat ik deze vergat mee te nemen uit de 747 – zijn de drie weken onvergetelijk geworden. Ik kan nu zeggen ‘gelukkig hebben we de foto’s nog’.

Bijgevoegd een aantal foto’s van de rondreis door Zuid Engeland. Die begon in Winchester, vervolgens langs de kathedraal van Salisbury, de ruïne van Old Sarum, het dorpskerkje van Collingbourne Ducis, de Stenen van Avebury, de Stonehenge {een kippenvel-en-wat-is-hij-klein-moment}, een schattig dorpje aan de rivier de Itchen, het voormalig huis van mijn favoriete auteur Jane Austen in Chawton, de ruïne van Cowdray House, de boulevard en pier van Brighton {schitterende vergane glorie}, de witte en zeer indrukwekkende kliffen van Birling Gap en Beachy Head nabij Eastbourne en het slagveld van Hastings {1066} leidde en eindigde bij de ferry van Dover.

Bij thuiskomst was mijn mailbox gevuld met 2893 mailtjes. Hoofdzakelijk spam. De komende dagen zal ik proberen om alle mails te beantwoorden. Mocht je na 12 augustus nog steeds geen reactie hebben ontvangen, terwijl je daar wel om gevraagd hebt, is je mail waarschijnlijk in de spam verloren gegaan.

.

Bekijk meer vakantiefoto’s

4 comments to Terug van vakantie in Engeland en 2893 mailtjes verder

Leave a Reply