Geschreven door Nicole op Monday 8 September 2008

Memento Vivi heeft een nieuwe stagiaire

Grote Knip Curacao

© Nicole Jongebloed

Ik ben Nicole Jongebloed, 20 jaar en de nieuwe stagiaire van Memento Vivi _ grafisch ontwerpbureau. In Nederland volg ik de opleiding Ruimtelijke Presentatie en Communicatie op het Nimeto te Utrecht. De gedachte om in Curacao stage te lopen spookte al langer in mijn hoofd. In april heb ik gelukkig de stap genomen om Memento Vivi een mail én natuurlijk mijn portfolio te sturen. En met succes! Ik werd aangenomen!
Ik was en ben ontzettend blij dat ik de kans heb gekregen om bij Memento Vivi in Curacao als grafisch stagiaire aan de slag te gaan. Op deze manier hoop ik veel te leren in het grafisch vakgebied. Naast deze leuke stage ben ik natuurlijk ook heel erg benieuwd naar Curacao met haar prachtige natuur en cultuur.
Afgelopen weekend heb ik mijn ogen al uitgekeken aan de westkant van het eiland, de Grote Knip. De Grote Knip is als een droom, een prachtige helder blauwe zee en een hagelwit strand. Als je op Curacao verblijft is dit zeker een aanrader om te bezoeken. Na dit geweldige weekend ben ik ontzettend benieuwd wat mij de komende vijf maanden nog meer voor moois te wachten staat. Eén ding weet ik zeker en dat is dat ik de komende periode een geweldige tijd zal hebben op Curacao.

.

Lees meer berichten over stagiaire Nicole Jongebloed

3 comments to Memento Vivi heeft een nieuwe stagiaire

Leave a Reply