Geschreven door Iren Nooren op Friday 25 January 2008

Mijn uur als fotomodel

 fotosessie iren nooren

Fotografie © Juri

Op 19 december kreeg ik een e-mail van Robert Elsing van Creative Crew of ik mee wilde werken aan een reportage voor het Nederlandse blad Esta. Dat was even schrikken voor iemand als ik, die nagenoeg geen make-up gebruikt en dagen twijfelt of ze nu wel of niet naar de kapper zal gaan. De gedachte dat iemand aan mijn haar zit is voldoende om een kappersbezoek nog een maandje uit te stellen. Enfin, ik heb ja gezegd.

Vandaag was de grote dag. Ik werd aangekleed en opgemaakt door Wanda Zijlstra van Sprakle4all. De kledingkeuze was verrassend. Het is niet vaak dat ik een broek draag als ik de straat op ga {oké buiten die eeuwige joggingbroek vol verfvlekken dan… dat is soooo Irèn}. Het klinkt misschien erg cliché, maar het was echt super om eens door iemand anders gekleed te worden. Vooral de make-up was een voltreffer. Ik heb er veel reacties opgekregen. Dat het een verbetering was. Misschien moet ik dan toch eens wat meer aanschaffen dan mascara en labello.

Het maken van de foto viel reuze mee. In het begin vond ik het even moeilijk om op mijn stoel te blijven zitten. Natuurlijk wilde ik graag zien hoe het plaatje eruit zag vanaf de andere kant. Maar in het geheel vond ik het erg relaxed en grappig. Dat kwam ook door die ene leuke mop van Wanda en Robert.

Die transit van Venus vierkant mijn Maan in Weegschaal in Huis 12 kwam helemaal tot haar recht {alleen voor mensen met een Uranische voorkeur}

4 comments to Mijn uur als fotomodel

 • Siemen Nooren

  Je ziet er mooi uit en het lijkt mij ook wel leuk. 5 kusjes Siemen

 • W. Nooren-Staal

  lieve Irxe8n
  Wanneer wordt deze mooie foto van onze dochter geplaatst in de Esta?
  Veel liefs van je mama!

 • Arlette

  Hi Iren,
  Wat leuk! Weet je al wanneer de esta uitkomt?
  Groetjes, Arlette

 • Iren Nooren

  Helaas weet ik nog steeds niet wanneer de esta met mijn ‘interview’ en foto uitkomt… Ik wacht rustig af. {kan niets anders doen dan dat, vermoed ik}.

Leave a Reply