Geschreven door Iren Nooren op Tuesday 5 February 2013

Wat doet oud-stagiaire Nicole Jongebloed anno 2013?

Bloodnewlabel webshop meubels

Het is alweer vier jaar geleden dat Nicole Jongebloed, na een klein half jaartje stage lopen bij Memento Vivi, afscheid nam van Curacao.

Hoog tijd om de vraag te stellen:
Hoe is het anno 2013 met Nicole?

Nicole vond na het afronden van haar opleiding Nimeto te Utrecht al snel een baan als grafisch vormgever. Nicole had echter andere ambities en in maart 2011 startte ze een webshop. Dat bleek een goede keuze. Twee maanden later stond haar webshop Bloodnewlabel.com al in Flow Magazine. En daar bleef het niet bij, binnen twee jaar tijd besteedden ook de tijdschriften HRLM Haarlemse Stadsglossy, LINDA Magazine, 101 Woonideeën, Ariadne at Home en vtwonen aandacht aan haar webshop.

Elke maand gaat Nicole op pad om de mooiste vondsten op te doen. Een oude metalen wagen uit een textiel fabriek, waar ooit de lappen stof op vervoerd werden, een te gekke industriële verweerde werkbank uit Frankrijk met prachtige patine, een mooie oude houten bakkerswagen afkomstig uit een Belgisch bakkerij of een prachtige rij bioscoopstoelen uit een Brussels theater. De meubels zijn gevormd door hun historie en zijn hierdoor prachtige unieke exemplaren. Nostalgisch, verweerd of noem het doorleeft; echte eyecatchers zijn het zeker.

Het succes van Bloodnewlabel.com is te danken aan haar creativiteit en haar ondernemerszin, maar vooral aan haar talent om te speuren naar de mooiste nostalgische en doorleefde meubels.

Bezoek de webshop van Nicole Jongebloed

.

Lees meer berichten over stagiaire Nicole Jongebloed

Leave a Reply