Geschreven door Iren Nooren op Saturday 27 January 2007

Mexico & mijn plannen en voornemens voor 2007

Mexico Tulum tempel zee

Maya Tempel Tulum aan zee in Mexico

Het is eind januari 2007. Ik was te druk met het aanpassen van mijn website (of liever aan het spelen met het ‘spelen’ met Adobe GoLive) om na te denken over mijn plannen.

Voor mij begon het nieuwe jaar in Playa del Carmen {Mexico} waar ik, met mijn familie, een GEWELDIGE vakantie heb doorgebracht. Ik heb alles gedaan wat je in een vakantie hoort te doen: Nietsdoen aan het zwembad en genoten van Frappocino’s die door vriendelijke serveersters werden gebracht. Alleen maar omdat ik een goudkleurige “ziekenhuis”bandje droeg. Mijn mening over all-inclusive hotels heb ik drastisch bijgesteld.

.

Mexico Tulum Tempel

.

Naast het nietsdoen heb ik ook vol enthousiasme Maya-tempels bezocht en beklommen. Dat tot mijn eigen verbazing… thuis krijg ik al waanbeelden van hoogtevrees als ik een keukentrap beklim die hoger is dan een stoel. En toch, het is me gelukt om de top te bereiken en helemaal zelf weer af te dalen (niet onbelangrijk).
Na de vakantie hadden we nog een paar dagen Miami om inkopen te doen. Ik ben nu eindelijk in het bezit van Adobe Creative Suite 2. Het was even wennen maar Adobe Indesign en ik zitten steeds meer op dezelfde golflengte. Om maar te zwijgen over Adobe GoLive en mij, dat klikt echt goed. De aanschaf van het pakket was zeker een goed begin van 2007.

.

Natuurlijk heb ik voor 2007 weer nieuwe uitgaves/activiteiten gepland, zoals:
_ verkoop Engelstalige postkaarten;
_ verkoop Boekje “Herinneringen aan Curacao” op Curacao;
_ verkoop Curacao Bureaukalender 2008 op Curacao en bij books.an;
_ uitgave van Cpost in gedrukte vorm.
Daarnaast heb ik nog producten in ontwikkeling, zoals het kinderboek “Prins Freek wordt vader”. Ik hoop dat in 2007 eindelijk te voltooien en uit te gaan geven.

Webwinkel books.an blijft groeien. Ik ben in onderhandeling met diverse leveranciers om hun producten in de webwinkel te gaan plaatsen, zodat de webwinkel nog interessanter wordt om te bezoeken.

.

Naast mijn werk hoop ik in 2007 weer lekker van het leven te genieten {Memento Vivi}.
Toevallig (nee, dat bestaat niet) kwam ik vandaag de volgende tekst tegen:

.

“It’s madness-

To hate all roses;

because you got scratched by one thorn.

To give up all your dreams;

because one did not come true.

To lose faith in prayers;

because one was not answered.”

.

Het komt oorspronkelijk van de website www.pravsworld.com. Vond ik zeer boeiend om te lezen!

.

Bekijk meer vakantiefoto’s

Leave a Reply