Geschreven door Iren Nooren op Wednesday 30 June 2004

Eerste bureaukalender van Curacao is gedrukt

Curacao calendar 2005

Eerste bureaukalender van Curacao is gedrukt

Nu de verkoop van de postkaarten begint te lopen, ben ik klaar voor een volgend product. Ik had mijn zinnen gezet op een boekje of een agenda.

Na een paar goede gesprekken met Sandra Lewis-Nieuw {Curacao Creations} en Lusette Verboom en Betty Bronswinkel {Kas di Alma Blou} veranderde ik van gedachten. Ze gaven bruikbare tips en lieten me inzien dat er behoefte was aan een klein cadeautje van onder de twintig gulden. Een agenda zou veel meer kosten dan ANG 20,00. Dat was dus geen optie. En een boekje, vertelde Sandra, wordt een keer doorgelezen en vervolgens aan de kant gelegd. De gever weet dat ook en zoekt iets met een gebruiksdoel. Iets wat vaker bekeken wordt. Het cadeautje moet zeker niet te groot en te zwaar zijn. Het moet makkelijk mee kunnen in de overvolle koffer van iemand die gaat vliegen. Ruimtegebrek in – en overgewicht van koffers zijn bekende problemen van toeristen die Curacao verlaten.

Zo kwam ik uit op een kleine bureaukalender. De bureaukalender is inmiddels ontworpen én gedrukt. Het ontwikkelen van de kalender was een niveautje hoger dan een postkaart ontwerpen. Hopelijk staat alle data goed en zitten er geen typefouten in ;)

Leave a Reply