Geschreven door Iren Nooren op Monday 17 August 2009

Curacao Calendar bij de Kruidentuin van Dinah Veeris

dinah veeris kalender van Curacao

fotografie producten van Dinah Veeris en Curacao Calendar 2010 © Memento Vivi

Op Curacao zijn er veel personen voor wie ik een grenzeloze bewondering heb. Zij werken hard om Curacao steeds weer positief in het nieuws te zetten. Kruidenvrouw Dinah Veeris is een van deze personen. Ik heb een diep respect voor de unieke en eigenzinnig wijze waarop zij haar Curacao toont… én voor haar onuitputtelijke energie en creativiteit. Ook voor de medewerkers van Dinah Veeris Products heb ik veel bewondering. Ze zijn supervriendelijk en behulpzaam. Een bezoek aan de kruidentuin en winkel is elke keer weer zeer gezellig en inspirerend. Voor mij was het een grote eer om voor de Curacao Calendar 2010 foto’s te mogen maken in de kruidentuin. Op het septemberblad staan de foto’s die gemaakt zijn in de kruidentuin op Banda’riba.

Ik ben zeer blij te kunnen vermelden dat je de bureaukalender met foto’s van Curacao dit jaar weer kunt kopen bij de kruidentuin van Dinah Veeris op Banda’riba en in het winkeltje van Dinah Veeris’ Products in The Rif Fort.

Als je Curacao lief hebt, zou je een bezoekje moeten brengen aan de kruidentuin van Dinah Veeris op Banda’riba. Na een leerzame en boeiende rondleiding kun je in de stijlvolle winkel naar hartelust zoeken naar de leukste en lekkerste cadeautjes van Curacao.

2 comments to Curacao Calendar bij de Kruidentuin van Dinah Veeris

  • […] berichten over de verkoop van de kalender op Curacao: Curacao Calendar bij de Kruidentuin van Dinah Veeris Bruna verkoopt de Curacao Calendar 2010 Curacao Calendar 2010 bij Martime Museum Curacao Calendar […]

  • […] berichten over de verkoop van de kalender op Curacao: Carib Fine Art in Kura Hulanda Curacao Calendar bij de Kruidentuin van Dinah Veeris Bruna verkoopt de Curacao Calendar 2010 Curacao Calendar 2010 bij Martime Museum Curacao Calendar […]

Leave a Reply