Geschreven door Iren Nooren op Wednesday 8 July 2009

Curacao Calendar 2010 bij Maritime Museum

kalender curacao maritime museum

Het Maritime Museum op Curacao heeft dit jaar ‘de eer’ om het eerste verkooppunt op Curacao te zijn dat de Curacao Calendar 2010 van Memento Vivi verkoopt.

Natuurlijk heeft het Maritime Museum veel meer in huis dan de Curacao Calendar 2010. – Ja, nu ook het cadeauboekje Herinneringen aan Curacao, maar dat bedoelde ik dus niet. – Ik wil je graag attenderen op de vijfhonderd jaar maritieme geschiedenis van Curacao, de koopvaardijschepen van de West-Indisch Compagnie en de olieraffinaderij die huisvest in het schitterende en historisch gebouw van het museum. Een aanrader voor elke Curacaoliefhebber, want een bezoek aan het museum neemt je mee op een eeuwenlange ontdekkingsreis door de geschiedenis van Curacao. En als je tijdens de boeiende rondleiding van de leukste details van die geschiedenis hebt genoten, stap je op een watertaxi om de Sint Annabaai – de drukste en oudste baai op Curacao – van dichtbij te ervaren.

Maritime Museum heeft naast de schat aan informatie, kennis en wetenswaardigeheden ook een souvenirswinkeltje waar je echt van alles kunt kopen; de mooiste Curacao boeken, postkaarten van Memento Vivi, CurAloe producten van de Aloe Vera Plantation en cadeaubonnen.

De kleine bureaukalender kost ANG 19,25 {excl ob}

Begin je ontdekkingsreis met de virtuele toer op de site van Maritime Museum
Of raadpleeg de website voor de openingstijden en contactgegevens van het Maritime Museum

Leave a Reply