Geschreven door Iren Nooren op Tuesday 9 December 2008

Gratis wegenkaart van Curacao

KrisKras advertentie 2009

Op 2 november 2009 toegevoegd >>> Memento Vivi heeft GEEN wegenkaarten van Curacao meer. Indien je een auto gaat huren op Curacao, is de kans groot dat je een gratis wegenkaart ontvangt.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kris Kras Publishing <<< Klik op de link om de contactgegevens van Kris Kras te bekijken!!! 

Uitgever Kris Kras Publishing geeft voor de tweede keer een gratis wegenkaart uit. Er worden meer dan 70.000 exemplaren verspreid. Behalve een goede wegwijzer biedt deze kaart ook de nodige tips om het eiland te verkennen. Daarnaast geven de advertenties genoeg inspriratie voor de leukste activiteiten, excursies en dagtrips op Curacao. En als je echt niet meer weet wat je nog moet doen, zoek dan de advertentie van Memento Vivi en kijk waar je haar postkaarten kunt kopen. Een postkaartje sturen is sooo 2009!

smart driving road map wegenkaart curacao

Ben je op zoek bent naar een online wegenkaart van Curacao

8 comments to Gratis wegenkaart van Curacao

 • Danny Rutten

  Hallo,

  Gezien wij in a.s. februari 2 weken naar curacao gaan met de hele familie. En daar een auto gaan huren zou ik graag gebruik willen maken van jullie gratis wegenkaart van curacao.

  Alvast bedankt’

  Danny Rutten

 • Waarschijnlijk ontvangt u een wegenkaart van het autoverhuurbedrijf. Indien dit niet het geval is, kunt u de kaart vinden bij diverse punten zoals hotels, resorts, appartementencomplexen en andere toeristische attracties.

 • Jessica

  Hoi,
  Ik woon hier nu 2 maanden en vind het toch een lastig eiland om te verkennen. Het zou daarom heel makkelijk zijn als ik een landkaart zou hebben. Kunnen jullie me helpen?

 • Iren Nooren

  Jessica, bedankt voor je reactie.

  Helaas heb ik geen wegenkaarten meer. Wellicht kun je contact opnemen met KrisKras Publishing en hebben zij nog kaarten over.
  Wegenkaarten zijn ook te koop bij boekhandels op Curacao zoals Mensing’s Caminada (boekhandel aan de Schottegatring vlakbij de rotonde van Zuikertuin).
  Natuurlijk kun je ook op http://www.curamap.com kijken voor een online wegenkaart.

  Groet, Irèn

 • Tim Hendriks

  Hallo,

  Is het nog mogelijk om de gratis landkaart te krijgen?

  MvG,

  Tim

 • angelique

  graag ontvang ik van jullie indien mogelijk de gratis wegenkaart curacao. Wij gaan in februari 2010 naar curacao voor twee weken en willen graag gebruik maken van jullie kaart. gezien wij allen nog nooit daar gereden hebben

 • Dhr H.de Moor

  Hoi,

  Ga binnenkort twee weken met het gezinnetje
  naar Curacao.Een auto huren is een must.
  Dus een gratis goede wegenkaart zou zeer welkom zijn.
  Alvast bedankt.H.de Moor,Laan Nieuwer-Amstel 42 , 1182JV Amstelveen

 • Mrs.D Augustin

  Bon dia,

  Is mogelijk om een gratis wegenkaart van Curacao te ontvangen? Wij willen in de carnavals periode februari 2012 naar Curacao gaan, aangezien een auto op Curacao onmisbaar is, willen wij een auto huren om het eiland te verkennen, bvd!

Leave a Reply