Geschreven door Iren Nooren op Wednesday 12 August 2009

Piepkleine Dushi baby t-shirts, dit is sooo cute!

dushi baby t-shirtjes curacao

fotografie © Irèn Nooren

shirts&words – het merk van Curacao t-shirts met teksten in Papiamentu – heeft haar assortiment uitgebreid. Er zijn nu dushi t-shirts en hopi great t-shirts voor dreumessen in vrolijke tropische kleuren en kleine dushi t-shirts in zachte babykleurtjes voor pasgeborenen.

Bovenstaand de dushi baby t-shirts voor de allerkleinste. Verkrijgbaar in kleuren wit, babyblauw en babyroze in de maten newborn en 6 maanden. Op Curacao kun je deze ‘cuties’ kopen bij Mon Art Souvenirshop in The Rif Fort en Souvenir City op Mambo Beach. Esta dushi, no?

.

shirtsandwords peutershirts dushi hopi great

fotografie © Irèn Nooren

Voor de dreumessen biedt shirts&words nu baby t-shirts met de teksten ‘dushi’ of ‘hopi great’. Deze t-shirts zijn verkrijgbaar in vrolijke en tropische kleuren als hemelsblauw, bouganvilleroze, palmboomgroen of zeeblauw en  in de maten 12 maanden of 24 maanden maanden. Op Curacao kun je deze t-shirts kopen bij Superkidz in Zuikertuin Shopping Mall {alleen dushi t-shirts}, Mon Art Souvenirshop in The Rif Fort en Souvenir City op Mambo Beach {alleen dushi t-shirts}.

grafitex zeefdrukker huntley seferina

Zoals de vorige t-shirts van shirts&words zijn ook deze t-shirts gedrukt door de beste zeefdrukker van Curacao, Huntley Seferina van Grafitex. Hij heeft wederom prima drukwerk afgeleverd. Zeker als je weet dat het drukken van deze kleine t-shirtjes een bijna onmogelijk klus is.

[EDIT 2012] shirts&words is geen onderdeel meer van Memento Vivi.[/EDIT]

Leave a Reply