Geschreven door Iren Nooren op Thursday 19 November 2009

Eindelijk, de getailleerde dushi dames t-shirts zijn er!

dushi dames tshirts

dushi dames t-shirts uit Curacao van shirts&words

Tijdens de verkoop van de dushi tank tops bleek dat het model niet helemaal naar wens was van vele dames. Vandaar dat we op zoek gingen naar een beter model t-shirt. Er werd veel gevraagd naar een getaileerde model met mouwtjes. Dat hebben we inmiddels gevonden. shirts&words heeft nu dushi dames t-shirts in raspberry {links}, plum 0f aubergine t-shirts met roze opdruk {midden} en donkerbruine t-shirts met turquoise opdruk {rechts}.

De dames dushi t-shirts zijn verkrijgbaar in small, medium, large & xlarge.

De beste kwaliteit stof
De dames t-shirts zijn niet alleen trendy {getailleerd en lage hals} maar ook van de beste kwaliteit. Om exact te zijn: van 100% combed ringspun katoen. Zodat het t-shirt mooi blijft ook als je het meerdere keren hebt gewassen. Ringspun wil zeggen: gesponnen van lange, doorlopende vezels,waardoor de kans op pluisjes gereduceerd wordt. Dat zorgt voor een optimaal en zacht draagcomfort. Het materiaal is soepel en voelt zeer aangenaam aan; de zachtheid wordt nog versterkt door het gebruik van gekamd katoen. Een t-shirt dat elke dag zou willen dragen.

T-shirts gedrukt op Curacao
De t-shirts worden bedrukt door zeefdrukkerij Grafitex op Curacao. Het drukwerk is handwerk. Eerst wordt er een witte druklaag aangebracht, zodat de opdruk mooi dekkend is. Daarover wordt een tweede druklaag gezet met een tweede kleur of een witte laag (bij de zwarte en roze shirts).

Verkoopadressen dushi t-shirts op Curacao
De dames dushi t-shirts worden verkocht bij:
• Souvenir City op Seaquarium Beach
• Mon Art Souvenirshop in The Rif Fort

Leave a Reply