Geschreven door Iren Nooren op Monday 5 March 2012

Ondernemen, uitdagingen en een grote glimlach

Yu di Korsou babyromper rood Nova

Soms valt het niet mee om ondernemer te zijn. Als elke ondernemer weet ik dat ‘ondernemen’ onlosmakelijk verbonden is met het woord uitdagingen. Uitdagingen kunnen leuk zijn; ze kunnen me een grenzeloze inspiratie geven, een onvoorstelbare energie om iets te bereiken.
Maar soms zijn uitdagingen gewoon niet leuk. Ze betekenen weerstand en maken me onzeker, zodat ik me regelmatig vertwijfeld afvraag of ik goed bezig ben.

Gelukkig zijn er altijd weer die momenten waarop ik geniet van het ondernemen, geniet van de vrijheid om mijn eigen werkzaamheden te kiezen zodat het me eigenlijk niet meer interesseert of ik wel of niet goed bezig ben (wat dat ook mag inhouden). En dat is vooral als ik een baby of peuter voor shirts&words mag fotograferen.
Afgelopen weken had ik twee schitterende dametjes, beide geboren op Curaçao, voor de camera: Nova en Jula. Als ik naar de foto’s kijk, verschijnt weer die grote glimlach op mijn gezicht. Gewoon omdat baby’s en peuters zich tijdens een fotosessie niet laten zeggen wat te doen. Of juist niet te doen. Ze zijn puur, spontaan en heerlijk ondernemend. Elke keer weer uitdaging voor mij en de ouders om hen te laten lachen naar de camera.

Jula YudiKorsou babyshirt Lilac

.

[EDIT 2012] shirts&words is geen onderdeel meer van Memento Vivi. [/EDIT]

 

Lees meer over berichten over ondernemen:

Leave a Reply