Geschreven door Iren Nooren op Wednesday 29 April 2009

Persbericht shirts&words _ In één woord dushi

dushi curacao

Zojuist het persbericht over de dushi t-shirts verstuurd naar diverse media. Nu hopen dat ze het gaan plaatsen…

.

INHOUD PERSBERICHT

wat = uitgave van een nieuw aandenken van Curacao: dushi T-shirts uit Curacao
wie = shirts&words
waar = verkoop via vier verkooppunten op Curacao en in Nederland via Webwinkel books.an
wanneer = vanaf nu
waarom = ter promotie van Curacao.

In één woord dushi
Dushi is het woord dat het trendy merk shirts&words heeft gekozen voor een apart aandenken aan Curacao. Dushi is hét woord in Papiamentu dat al het goede van de wereld beschrijft. Dat begint al bij de benaming van Curacao; dushi Kòrsou. Dushi betekent mooi, lief, zacht, lekker, schatje. shirts&words heeft het woord dushi gekozen voor nieuwe Curacao T-shirts. De dushi shirts zijn op Curacao verkrijgbaar in drie versies: een tank top voor dames, een t-shirt voor kinderen 2 – 16 jaar en een babypakje voor baby’s van 6 tot 18 maanden.

shirts&words is het merk van Actiff in samenwerking met Memento Vivi. Actiff heeft het concept in 2007 ontwikkeld. Memento Vivi draagt sinds 2008 zorg voor de realisatie en distributie van de T-shirts. Het bedrukken van de shirts is op Curacao gedaan door Grafitex.

De dushi kinder t-shirts uit Curacao zijn verkrijgbaar in de maten 2-4 jaar, 6-8 jaar, 10-12 jaar en 14-16 jaar en in de kleuren paars met witte opdruk, zwart met roze opdruk en wit met blauwe opdruk.

De dushi tank tops voor dames zijn verkrijgbaar in felroze met witte opdruk en zwarte met roze opdruk en in de maten small, medium, large en extralarge.

Speciaal voor de mooiste Curacao baby’s van 6 maanden, 12 maanden en 18 maanden, heeft shirts&words schattige dushi rompertjes in zachtroze met witte opdruk en wit met lichtblauwe opdruk uitgegeven.

[EDIT 2012] shirts&words is geen onderdeel meer van Memento Vivi. [/EDIT]

Leave a Reply