Memento Vivi _ uitgeverij op Curacao 2003 - 2013

uitgeverij curacao souvenirs

Curacao is vooral bekend om haar veelzijdigheid. Enerzijds biedt zij rustige baaien met zonovergoten stranden, schaduwrijke palmbomen en een schitterende blauwe zee. Anderzijds toont zij haar kleurrijke cultuur, unieke architectuur en indrukwekkende geschiedenis aan degenen die meer willen dan alleen zon, zee en strand.

Jaarlijks bezoeken vele Nederlanders en Belgen Curacao om er voor een paar jaar te gaan wonen of om hun vakantie of stage door te brengen. Daarnaast verlaten vele Curacaoenaars hun eiland om in het buitenland te gaan studeren of werken. Behoor jij ook tot een van deze groepen? Herken je ook het gevoel van heimwee naar Curacao? Speciaal voor jou ontwikkelde Memento Vivi _ uitgeverij diverse Curacao souvenirs.

Van postkaarten tot webwinkel
In 2002 begon Memento Vivi met het ontwikkelen van originele postkaarten. Daarna volgde de jaarlijkse uitgave van de Curaçao Calendar, een klein kalendertje voor op je bureau. Vervolgens stelde Memento Vivi een cadeauboekje samen met korte verhaaltjes van de Curaçaose auteur Elodie. In samenwerking met haar werd er van 2006 tot 2012 een online magazine uitgegeven die de webwinkel books.an, onderdeel van Memento Vivi, ondersteunde. Via deze webwinkel werden de producten van Memento Vivi, waaronder shirts&words een kledinglijn ter promotie van Curaçao, en andere Curaçaose uitgevers verkocht in Nederland.

 

Lees meer berichten over het ontwikkelen van souvenirs op Curacao