Cadeauboekje Herinneringen aan Curacao

fotoboek curacao

‘Herinneringen aan Curacao’ is een uniek cadeautje uit Curacao met dertien korte verhalen geschreven door Curacaose auteur Elodie Heloise. Curacao, het eiland van tegenstrijdigheden en scherpe contrasten, maar waar verschillende culturen geruisloos in elkaar overgaan. Eiland van rust en wervelende feesten. Eiland van verborgen schatten.

Het verhalend fotoboekje brengt de schoonheid van het eiland dichterbij. De foto’s en de korte verhalen in dit boekje zetten Curacao als een onvergetelijke belevenis neer. Zo zijn de foto’s gemaakt door Memento Vivi op plaatsen die voor iedereen toegankelijk zijn. De verhalen – doodgewone situaties met aan het eind een onverwachte wending – zijn al wandelend over het eiland ontstaan. Soms met de voeten in het zand, soms al zwetend tijdens een klimtocht, maar altijd vanuit het besef dat de beschreven ervaring de lezer ook zou kunnen overkomen.

Het boekje is speciaal bedoeld voor allen die Curacao een warm hart toedragen. Omdat zij er geboren zijn, er een poosje gewoond hebben of omdat ze het eiland tijdens een vakantie hebben leren kennen.

Ben je op zoek naar een perfect cadeau voor een Curacaoliefhebber of gewoon voor jezelf? Dit cadeauboek biedt de unieke kans om de herinneringen aan Curacao dichtbij je te houden.

 

fotografie herinneringen aan Curacao © Memento Vivi • teksten © Elodie Heloise

 

Lees meer over Herinneringen aan Curacao