Curacao Calendar 2010 - kalender met fotos van Curacao

kalender 2010 curacao

fotografie © Memento Vivi

Zoals elk jaar staat op de voorzijde, naast een aantal kleurrijke foto’s van een unieke locatie van Curacao, een maandoverzicht. Op de achterzijde is ruimte gelaten om verjaardagen en/of afspraken te noteren. De foto’s van de Curacao Calendar 2010 zijn gemaakt door Memento Vivi op diverse locaties op Curacao, zoals:
Seaquarium Beach, Aloe Vera Plantation, Playa PortoMari, de vlakte van Hato, de omgeving van Piscadera, Watamula & Noordpunt, de zoutpannen van Jan Kock, Handelskade, de kruidentuin van Dinah Veeris’ Garden, Boka Santa Cruz, Caracasbaai-eiland en Playa Kenepa.

De bureaukalender Curacao Calendar 2010 is ontworpen en uitgegeven door Memento Vivi en het drukwerk is verzorgd door Van Haaren Printers op Curacao. Een speciaal bedankje is voor Vivien & Graham Roberts – voor het controleren van de Engelse teksten.

.

Voorgaande Curacao Calendars {2005 tot 2009}

Curacao Calendar 2005Curacao Calendar 2006Curacao Calendar 2007Curacao Calendar 2008Curacao Calendar 2009

.

Lees over het ontwerp- & drukproces van de Curacao Calendar 2010

 • Advertentie in de Amigoe: promotie kalender Curacao Advertentie in de Amigoe: promotie kalender CuracaoDeze advertentie zal vandaag op de voorpagina van Dagblad Amigoe worden geplaatst. Doel is het bevorderen van de verkoop van de Curacao Calendar 2010, uitgegeven voor Memento Vivi.
 • Weer kalenders Curacao 2010 geleverd bij Mensing’s Weer kalenders Curacao 2010 geleverd bij Mensing'sBoekhandel Mensing’s Caminada heeft vandaag weer een nieuwe levering ontvangen. Voor nog geen twintig gulden heb je een leuk kadootje voor de komende feestdagen.
 • Souvenirshop Curacao in Renaissance Rif Fort Souvenirshop Curacao in Renaissance Rif FortDe DE lunchroom en souvenirshop is half augustus veranderd in een full time souvenirshop. Hier kun je terecht voor allerlei leuke en handige souvenirtjes van Curacao: kalenders, schilderijtjes…
 • Mensing’s Caminada verkoopt de kalender Mensing's Caminada verkoopt de kalenderIn 2004 gaf ik mijn eerste kalender uit met foto’s van Curacao. Bij het samenstellen van die kalender richtte ik me op de doelgroep van de cruisetoeristen.
 • Carib Fine Art in Kura Hulanda Carib Fine Art in Kura HulandaIk bezocht Carib Fine Art met de vraag of ze mijn postkaarten wilde verkopen. Zij zocht iemand die een visitekaartje kon ontwerpen: één van mijn eerste ontwerpopdrachten op Curacao.
 • Curacao Calendar bij de Kruidentuin van Dinah Veeris Curacao Calendar bij de Kruidentuin van Dinah VeerisOp Curacao zijn er veel personen voor wie ik een grenzeloze bewondering heb. Zij werken hard om Curacao steeds weer positief in het nieuws te zetten. Kruidenvrouw Dinah Veeris is zo iemand.
 • Art of Africa op The Curacao Ostrich Farm Art of Africa op The Curacao Ostrich FarmHet leven saai op Curacao? Dan ben je vast nog niet op The Curacao Ostrich Farm geweest? Hier beleef je altijd wel wat. Ga de struisvogels maar eens voeren met gouden oorbellen in.
 • Curacao Calendar 2010 bij Gallery Alma Blou Curacao Calendar 2010 bij Gallery Alma BlouSinds vorige week is de bureaukalender met foto’s van Curacao verkrijgbaar bij Gallery Alma Blou, dat gevestigd is in het gerenoveerde landhuis Habaai en kunstwerken biedt van diverse Curacaose kunstenaars.
 • Curacao Calendar 2010 bij Maritime Museum Curacao Calendar 2010 bij Maritime MuseumNatuurlijk heeft het Maritime Museum veel meer in huis dan de Curacao Calendar 2010. – ook Herinneringen aan Curacao ;) – Ik wil je attenderen op de 500 jaar maritieme geschiedenis van Curacao
 • Curacao Calendar 2010 wordt gedrukt Curacao Calendar 2010 wordt gedruktDe verwachting is dat de kalender half juli verkrijgbaar is bij verschillende verkooppunten op Curacao en vanaf begin augustus in Nederland te bestellen is via webwinkel Curacao.
 • Curacao Calendar 2010 naar drukkerij Van Haaren Printers Curacao Calendar 2010 naar drukkerij Van Haaren PrintersIn de afgelopen week zijn de bestanden voor de Curacao Calendar 2010 – een kleine bureaukalender met foto’s van Curacao – naar drukkerij Van Haaren Printers gegaan.
 • Op stap met Jenny en Marc naar Caracasbaai-eiland Op stap met Jenny en Marc naar Caracasbaai-eilandGisteren ben ik met Jenny en Mark op stap gegaan om Caracasbaai-eiland opnieuw te ontdekken. Dit is werkelijk een schitterend natuurgebied met een grote variëteit in natuur.
 • Nieuwe foto van de Handelskade Nieuwe foto van de HandelskadeVan de week heb ik eindelijk mijn nieuwe Sony camera ontvangen. Natuurlijk wilde ik hem gelijk uitproberen zodat ik weer een nieuwe kalender van Curacao kan samenstellen.
 • Memento Vivi uitgeverij van originele Curacao souvenirs Memento Vivi uitgeverij van originele Curacao souvenirsMemento Vivi _ uitgeverij geeft Curacao producten/souvenirs uit: postkaarten, ‘Curacao Calendars’, het boekje ‘Herinneringen aan Curacao’, trendy T-shirts en magazine Cpost.
 • Soms maak je per ongeluk de mooiste foto… Soms maak je per ongeluk de mooiste foto...Vanochtend was ik met Militza Scoop op stap in het Christoffelpark. Het jaar 2009 is alweer bijna een maand oud. Het wordt tijd dat er nieuw materiaal wordt geschoten voor de Curacao Calendar ’10.