Enjoy Curacao // gratis boekje posters & desktops

Onder de naam Enjoy Curacao heeft Memento Vivi posters, desktops en een fotoboekje ontworpen met foto’s van Curacao en een affirmatie. Ter gelegenheid van haar tienjarig bestaan {8 januari 2013} biedt Memento Vivi haar designs gratis aan. Deze bestanden kun je downloaden vanaf deze website via de onderstaande linken of via de Facebookpagina van Memento Vivi.

 

photobook curacao 2013

Bekijk het fotoboekje Enjoy Life in Curacao 2013

 

Klein Curacao poster Enjoy Curaçao 2012 by Memento Vivi

Bekijk de vier posters in de serie Enjoy Curacao 2012

 

MementoVivi Curacao St Willibrordus desktop

Bekijk de drie desktops in de serie Enjoy Curacao 2012

 


Blijf op de hoogte van de activiteiten van Memento Vivi
, like de facebookpagina van Memento Vivi.

.

Het verhaal achter de posters // Enjoy Curaçao 2012
Simpel gezegd brengt een grafisch ontwerper beeld en tekst op een aantrekkelijke manier samen zodat de beschouwer aangesproken wordt door de boodschap. Tijdens mijn kunstacademie-opleiding vond ik het leuk om kleine boekjes te maken, waarin ik fake-teksten combineerde met beelden; mijn eerste stap op het pad van grafische vormgeving.
Toen ik, inmiddels tien jaar geleden, op Curaçao kwam wonen, raakte ik geïnspireerd door de diversiteit aan landschappen. Zo ontstonden mijn eerste ‘Memento Mori _ Enjoy Curaçao’-posters. Deze posters waren in 2003 de basis van de postkaarten uitgegeven door Memento Vivi.
Anno 2012 richt ik me niet meer op het uitgeven van postkaarten en kalenders. De kosten zijn te hoog en de opbrengsten te laag. Maar vind ik het nog steeds leuk om mijn foto’s van Curaçao te combineren met teksten die verwijzen naar de boodschap om te genieten van het leven.
Ter gelegenheid van het tienjarige bestaan van Memento Vivi heb ik een nieuwe serie samengesteld ‘Enjoy Curaçao 2012′.
Irèn Nooren, vormgever Memento Vivi _ grafisch ontwerpbureau

 

Meer lezen over Memento Mori // Memento Vivere