Geschreven door Iren Nooren op dinsdag 1 april 2014

Brigitte Gilles, mijn personal coach, heeft een website!

energetisch therapeut uden
Screenshot website van Brigitte Gilles Energetisch therapeut

 

Brigitte Gilles is één van de personen aan wie ik veel te danken heb. Tijdens mijn roerige beginperiode op Curacao heeft ze me geholpen om weer te wortelen en de balans te hervinden. In de jaren daarna bleef ze me helpen door te luisteren naar mijn verhalen en – op mijn verzoek – haar visie te geven op situaties waar ik tegen aanliep. Nog steeds is ze mijn ‘personal coach’.

Ik was dan ook zeer vereerd dat Brigitte vroeg of ik haar website wilde vormgeven en bouwen. De website is gebouwd met behulp van WordPress en het Atahualpa theme. De achtergronden zijn in Illustrator gemaakt. De basis van de illustraties van het hart, de handen, de engel, het yin-yangteken en de rozenkranzen zijn ontworpen door Stereohype (istock). De foto’s zijn – op één na – gemaakt door mij in Bonaire, Brabant en Andalucia (de plaatsen waar Brigitte een bijzonder band mee heeft).

 

Wie is Brigitte Gilles?
In 2013 kwam Brigitte Gilles, na 17 jaar in Curacao en Andalucia te hebben gewoond, terug in haar geboorteplaats Uden. Hier heeft ze een praktijk opgericht waarbij ze zich richt op het geven van energetische behandelingen en personal coaching en het contact maken met dierbare overledenen.
 

Meer opdrachten gedaan met en voor Brigitte Gilles:

Leave a Reply