Irèn Nooren // grafisch vormgever op Curacao 2003 - 2013

Iren nooren grafisch vormgever

Met mijn drie kinderen op Curacao in 2005

 
Grafische vormgeving & communicatie _ mijn passie
Mijn passie is de communicatie te doen voor een lifestyle of custom-made product, waarbij ik mijn kennis en vaardigheden kan inzetten op het gebied van grafische vormgeving, fotografie, illustratie, webdesign, blogging, SEO en Social Media.

 
Mijn mogelijkheden
Met shirts&words leefde ik die droom uit. Helaas ontdekte ik de grenzen van mijn mogelijkheden. Ik ben creatief en goed in vormgeving maar ik vind het minder leuk om het ‘management’ te doen: de inkoop en directe verkoop van het product. Ik houd me liever bezig met de creatieve kant dan met de financiële issues.

 
Memento Vivi _ mijn bedrijf
Onder de naam Memento Vivi fotografeer, illustreer en ontwerp ik voor print & internet. Mijn bedrijf heb ik in januari 2003 opgericht in Curacao. In 2013 verhuisde mijn bedrijf, gezin en ik naar Breda.
Door enerzijds te werken in opdracht van organisaties op Curacao en in Nederland en anderzijds het ontwikkelen van eigen producten – het in de markt zetten van het kledingmerk shirts&words; het beheren van websites als mi-beibi.com en webwinkel Curacao [books.an]; en het uitgeven van het cadeauboekje Herinneringen aan Curacao en online magazine Cpost – heb ik een goede kennis van grafische vormgeving, illustreren, webdesign, social media en fotografie.

 
Tot 2013 beschreef ik op deze blog mijn ervaringen als grafisch vormgever op Curaçao.

In juli 2013 ben ik met Memento Vivi vanuit Curaçao verhuisd naar Princenhage // Breda in Nederland. In mei 2018 heb ik de bedrijfsnaam Memento Vivi gewijzigd naar mijn eigen naam Irèn Nooren. De meeste klanten hadden moeite om de naam Memento Vivi te onthouden en uit te spreken.

Portfolio’s van Irèn Nooren
Grafische vormgeving
Fotografie
Webdesign

 

Lees meer berichten over Irèn Nooren